Checkout.fi

Jos sivulla jokin asia ei toimi niin ilmoitattehan ystävällisesti asiasta meille osoitteeseen tommi.perala@multisoppi.fi tai yhteydenottolomakkeella. Kiitos

Rekisteriseloste – Multisoppi.fi







Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Multisoppi (Y-tunnus: 2687334-4 )

Elokuuntie 2
66510 Merikaarto

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Tommi Perälä
Puhelin 0405772005
Sähköposti: tommi.perala@multisoppi.fi

REKISTERIN NIMI

Multisopin asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Multisoppi.fi asiakkaaksi,  ostanut Multisopin verkkokaupasta.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Multisopin toiminnan kehittämiseen,  tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkokaupassa. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Multisopin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Tietoja käsitellään ainoastaan Multisopin asiakassuhteiden ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Multisopilla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Multisopin asiakaspalveluun, sähköpostitse tommi.perala@multisoppi.fi

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

  • Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Multisopin käytössä, paitsi Multisopin käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa laskutukseen tai luottopäätöksen tueksi.Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Multisopin ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille.







Uutuus - Tuotteet
Uusi
Nikko VaporizR 3 Electric Orange (Oranssi)
Nikko VaporizR 3 Electric Orange (Oranssi)
89,95 €
Uusi
Nikko Nano VaporizR 3 Electric Orange (Oranssi)
Nikko Nano VaporizR 3 Electric Orange (Oranssi)
Uusi
Nikko Nano VaporizR 3 Neon vihreä
Nikko Nano VaporizR 3 Neon vihreä
45,95 €
Uusi
ty regal avaimenperä
5,95 €
Uusi
TY Franky karhu
5,95 €
Uusi
TY Duke koira
5,95 €
Uusi
TY Flippables Zoey
9,45 €
Uusi
TY Cinnamon poni
5,95 €
Uusi
TY Harriet hevonen
5,95 €
Uusi
TY Rodney hamsteri
5,95 €
Uusi
TY Flippables Whimsy kissa 15,5 cm
9,45 €
Uusi
TY Flippables Sunset yksisarvinen
9,45 €
Uusi
TY Pablo chihuahua
12,95 €
Uusi
TY Anora lohikäärme 23 cm
12,95 €
Uusi
HATCHIMALS YLLÄTYSMUNA 9CM
HATCHIMALS YLLÄTYSMUNA 9CM
12,95 €
Uusi
SOTILAAT PURKISSA
SOTILAAT PURKISSA
9,95 €