Checkout.fi

Jos sivulla jokin asia ei toimi niin ilmoitattehan ystävällisesti asiasta meille osoitteeseen tommi.perala@multisoppi.fi tai yhteydenottolomakkeella. Kiitos

Rekisteriseloste – Multisoppi.fi







Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Multisoppi (Y-tunnus: 2687334-4 )

Elokuuntie 2
66510 Merikaarto

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Tommi Perälä
Puhelin 0405772005
Sähköposti: tommi.perala@multisoppi.fi

REKISTERIN NIMI

Multisopin asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Multisoppi.fi asiakkaaksi,  ostanut Multisopin verkkokaupasta.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Multisopin toiminnan kehittämiseen,  tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkokaupassa. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Multisopin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Tietoja käsitellään ainoastaan Multisopin asiakassuhteiden ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Multisopilla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Multisopin asiakaspalveluun, sähköpostitse tommi.perala@multisoppi.fi

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

  • Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Multisopin käytössä, paitsi Multisopin käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa laskutukseen tai luottopäätöksen tueksi.Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Multisopin ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille.







Uutuus - Tuotteet
Uusi
Block Out!
Block Out!
15,95 €
Uusi
Tampereenkiälinen alias
15,95 €
Uusi
Brio Village Auto ja asuntovaunu
Brio Village Auto ja asuntovaunu
19,95 €
Uusi
Tiktak kellonajat peli
Tiktak kellonajat peli
9,95 €
Uusi
Brio Poliisiauto ääni- ja valotehosteilla
Brio Poliisiauto ääni- ja valotehosteilla
20,95 €
Uusi
Brio paloauto
Brio paloauto
19,95 €
Uusi
Junior Scotland Yard
Junior Scotland Yard
17,95 €
Uusi
Disney Linna 3D palapeli
Disney Linna 3D palapeli
70,95 €
Uusi
Peter Pan palapeli
Peter Pan palapeli
15,95 €
Uusi
star wars universe palapeli 2000p
star wars universe palapeli 2000p
25,95 €
Uusi
star wars 500p palapeli
star wars 500p palapeli
10,95 €
Uusi
TY Flippable Stompy dinosaurus
9,45 €
Uusi
TY Flippables Tremor dinosaurus 15,5 cm
9,45 €
Uusi
TY Flippables Crunch dinosaurus
9,45 €
Uusi
TY Flippables Sparkle unicorn 15,5 cm
9,45 €
Uusi
TY Flippables Payton pöllö
9,45 €
12,45 €
19,90 €
65,95 €
45,95 €
24,95 €
26,90 €
69,95 €