Checkout.fi

Meillä on lisätty Matkahuollon toimitustapa käyttöön.

Jos sivulla jokin asia ei toimi niin ilmoitattehan ystävällisesti asiasta meille osoitteeseen tommi.perala@multisoppi.fi tai yhteydenottolomakkeella. Kiitos

HUAWEI MATEPAD T10 4G 16GB
HUAWEI MATEPAD T10 4G 16GB HUAWEI MATEPAD T10 4G 16GB HUAWEI MATEPAD T10 4G 16GB HUAWEI MATEPAD T10 4G 16GB HUAWEI MATEPAD T10 4G 16GB HUAWEI MATEPAD T10 4G 16GB

HUAWEI MATEPAD T10 4G 16GB

Tuotenumero 6901443405404

HUAWEI MATEPAD T10 4G 16GB tarjoaa 9,7 tuuman HD-näytön, joka on yhdistetty tyylikkääseen ja kompaktiin muotoiluun.

159,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

HUAWEI MATEPAD T10 4G 16GB

HUAWEI MatePad T 10 tarjoaa 9,7 tuuman HD-näytön, joka on yhdistetty tyylikkääseen ja kompaktiin muotoiluun. Se on kevyt ja helposti kannettava, joten voit nauttia suosikkisovelluksista, peleistä tai videoista missä vain.

Selkeä surround-ääniValmistaudu akustiseen juhlaan. HUAWEI MatePad T 10 -tuplakaiutinjärjestelmä tuottaa symmetrisen äänen molemmilta puolilta, jotta voit nauttia vahvemmasta ja tasaisemmasta äänikentästä. Kirkkaista korkeista äänistä, hienostuneeseen keskialueeseen ja voimakkaaseen iskevään bassoon, HUAWEI Histen 6.1 -tekniikan tukema ääni pysyy johdonmukaisena toistaen musiikin yksityiskohdat tarkasti.

Sujuva ja nopea Yhdistämällä EMUI 10.11:n, kahdeksanytimisen suorittimen ja edistyksellisen algoritmin, tämä tabletti tarjoaa entistäkin paremman grafiikan ja suorituskyvyn. Tarkista uutiset, katso videoita tai shoppaile verkossa, voit vaihtaa sovellusten välillä haluamallasi tavalla ja nauttia sujuvasta ja vakaasta kokemuksesta.

Kaksoisikkuna, tuplatehokkuus HUAWEI App Multiplierin avulla tabletti voi vaakasuorassa asennossa näyttää yhtäaikaa saman sovelluksen kaksi ikkunaa. Voit myös säätää vasemman ja oikean ikkunan kokoa sinulle sopivaksi, esimerkiksi selaten verkkokaupan tuotteita samalla, kun tarkastelet suurennetuista kuvista design-yksityiskohtia tai lukien uutisia siihen liittyvät taustajutut vieressäsi.

Eksklusiivinen maailma lapsille Laula ja toista söpöjä esityksiä tallentimella, vangitse mieleenpainuvia hetkiä kameralla, luo vapaasti Kids Paintingin avulla ja koe seikkailut uudelleen Median avulla. Lapsesi voivat toteuttaa uteliasta ja luovaa luonnettaan Kids Cornerissa Se ei pelkästään ravitse heidän mieltään ikään sopivalla sisällöllä, jota voit valvoa lapsilukon avulla, mutta myös suojaa heidän silmiään monin harkituin ominaisuuksin, jotka huolehtivat lasten terveydestä ja kasvusta päivittäisen käytön yhteydessä.

Huom! Laite ei sisällä esiasennettuna Googlen mobiilipalveluita. Laitteessa on esiasennettuna Huawei AppGallery -sovelluskauppa Google Play -sovelluskaupan sijaan. 

Näytön koko, "    9.7
Käyttöjärjestelmän versio    10
Mobiiliyhteys    Ei
Mobiilikäyttöjärjestelmä    Android
Näytön resoluutio, pikseliä    1280 x 800

Takuu: 2 V

HUOM.
Toimitus:
suoratoimituksena tuotteiden toimittajan varastosta. 

Arvostelut 0 arvostelua
Uutuus - Tuotteet